Tältä klubi näytti räppäreiden verisen tappelun jälkeen – rajut kuvat julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositut räppärit Chris Brown ja Drake joutuivat aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin, kun heidän uutisoitiin tapelleen rajusti erään yökerhon VIP-tiloissa. Tähtien verisessä käsirysyssä loukkaantui useita sivullisia, joista yksi oli koripalloilija Tony Parker.

Nyt verkossa on julkaistu useita kuvia kahakassa loukkaantuneista sivullisista. Chris Brownin isokokoinen Big Pat -niminen henkivartija sai rajun vamman päähänsä tappelun yhteydessä, kun hän yritti suojella tähtiartistia. Brown sai iskun leukaansa, josta hän julkaisi kuvan Twitter-blogissaan.

Lisäksi TMZ-viihdelehti on saanut haltuunsa ennen ja jälkeen tappelun otettuja kuvia. Kuvissa nähdään myös, miltä newyorkilainen W.i.P -yökerho näytti tähtien raivoisan yhteenoton jälkeen. Kuvassa klubin sohva-alueen lattia on täynnä rikkoutuneita lasipulloja.

Supertähtien riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa.