Vanessa Hudgensin vartalo huippukunnossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens nähdään usein Hollywoodin kaduilla paljastavissa asuissa. Neitokainen käy ahkerasti kuntosalilla, ja paparazzit seuraavatkin häntä kuin hai laivaa.

Nyt nuori näyttelijäkaunotar kuvattiin kuntosalinsa edustalla Los Angelesissa. Tiukkaan toppiin ja minishortseihin pukeutuneen Vanessan jalat ovat todella lihaksikkaassa kunnossa. Treenatuista pohkeistaan ja reisistään imartelua saava Vanessa Hudgens ei näyttänyt välittävän ympärillään pyörivistä paparazzeista, sillä hän vaikutti iloiselta ja rennolta.

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Viime syksynä näyttelijä-laulaja kiinnitettiin Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Seuraavaksi neitokainen nähdään valkokankaalla muun muuassa elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.