Rita Oran rinta pullahti paljaaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin.

Äskettäin kurvikas kaunotar esitteli timmejä pakaroitaan lontoolaisella homoklubilla. Nyt laulajatähti on noussut otsikoihin nolon vaatemokansa takia. Rita Ora oli esiintymässä Lovebox-festivaalien lavalla, kun hänen rintansa pulpahti ulos kireästä minitopista. Valokuvaajat ehtivät ikuistaa nännivilautuksen kameroille. Katso kuva tästä.

Blondi huomasi kuitenkin pian mokansa, ja nosti toppinsa takaisin ylös suojaten sulonsa. Hän ei antanut nännivilautuksen vaikuttaa esiintymiseensä, sillä neitokainen veti keikkansa loppuun saakka hymy huulilla. Rita Ora kiitteli fanejaan konsertin jälkeen Twitter-blogissaan.

– Lovebox, kiitos teille kaikille. Olitte uskomattomia! Rita Ora kirjoitti Twitterissä.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.