Kelly Brook haluaa olla painavampi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Nyt kurveistaan tunnettu kaunotar on kommentoinut Look-lehdelle haluavansa olla mieluummin painavampi, koska tuntee silloin olonsa onnelliseksi. Brookin mukaan osa tytöistä on luonnollisesti hoikkia ja osa muodokkaampia. Nainen ei aio omien sanojensa mukaan laihduttaa, koska rakastaa hyvää ruokaa. Näyttelijätär paljasti lehdelle myös ylistetyn vartalonsa uimapukukuvissa. Katso kuvat tästä.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.