Avioero maksamassa Johnny Deppille 130 miljoonaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp on tullut vuosien varrella erittäin tunnetuksi lukuisten menestysrooliensa johdosta. Äskettäin eräs intiaaniheimo adoptoi hänet, mutta nyt parisuhteen puolella on puolestaan ollut tuulista.

Johnny Depp erosi nimittäin juuri pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Nyt supertähden kerrotaan maksavan lastensa äidille päätähuimaavan 100 miljoonan punnan eli 130 miljoonan euron erorahan. Sisäpiirin tietojen mukaan pariskunta ei ole kuukausiin asunut yhdessä. Depp haluaa kuitenkin pitää hyvät välit ex-kumppaniinsa, joten hän on valmis raottamaan rahapussiaan anteliaasti.

Deppillä on omaisuutta ja asuntoja ympäri maailmaa. Vanessa Paradisin uskotaan jäävän asumaan parin entiseen yhteiseen kotiin Etelä-Ranskaan. Eron syytä ei ole varmistettu, mutta Depp tunnetaan menneisyydessään naistenmiehenä. Hänen epäilläänkin lähentyneen biseksuaalin näyttelijättären Amber Heardin kanssa. Heard tähditti Deppin rinnalla The Rum Diary -elokuvaa.

Eronnut pariskunta ehti seurustella 14 vuoden ajan. He tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 1998, kun Johnny Depp näki Vanessa Paradisin baarissa istumassa, ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias John-poika. Perhe asuu pääasiassa Ranskassa. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.