Claudia Romani riisui jälleen – bikineissä höntsypalloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin pääsee nousemaan vuosittain vain muutamia uusia nimiä, sillä paikka alan huipulla on ansaittava. Eräs kovista nousijoista ainakin palstamillimetreillä mitattuna on 30-vuotias italialainen mallikaunotar Claudia Romani.

Aiemmin tällä viikolla Claudia kuvattiin lekottelemassa Miami Beachin rannalla, mutta sitä ennen hän kannatti Italian jalkapallojoukkuetta pukeutumalla rannalla maajoukkueen paitaan. Nyt paitakin on riisuttu, kun futisvarusteet ovat kutistuneet pelkkiin bikineihin.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa myös Yhdysvalloissa.