Whitney Port villeissä bikinibileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port nähtiin aiemmin The Hills -realitysarjassa myös Suomen televisioruuduissa. Viime kuukausina The City -realitysarjaa tähdittänyt kaunotar on viettänyt hiljaiseloa otsikoista.

Nyt Whitney Port on kuitenkin bongattu pitkästä aikaa paparazzikuviin hänen lomaillessaan ystäviensä kanssa Miami Beachilla. Eräs ystävistä oli niin räväkkä, että paljasti rintansa paparazzille kesken kuvaussession.

Whitney Port on toiminut mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on poseerannut muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Whitney Port on työskennellyt myös muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Vuonna 2009 hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.