Supertähti raivostui koripalloilijoille: ”Pysykää vi**u kaukana elokuvista!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yksi Hollywoodin kunnioitettavampiin näyttelijöihin lukeutuva Gary Oldman on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi muun muassa Harry Potter -elokuvista ja Christopher Nolanin Batman-trilogiasta. Nyt näyttelijäkonkari on näyttänyt kaapin paikan näyttelemistä yrittäville koripalloilijoille.

Gary Oldman kuvasi Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelmassa huumorilla höystetyn videon, joka osuu komediastaan huolimatta naulan kantaan. Videolla näyttelijä esittelee ensin itsensä rauhallisesti ja ansioikkaita roolejaan mainiten. Päästessään itse asiaansa Oldman pääsee kuitenkin verryttelemään maineikkaita näyttelijäntaitojaan.

Koripallokentällä kuvatussa pätkässä Oldman huutaa ammattikoripalloilijoille sydämensä pohjasta. Näyttelijä muun muassa selittää, kuinka hänkään ei koskaan yrittäisi liittyä NBA-joukkueeseen vain koska on kuuluisa. Vauhtiin päästessään 54-vuotias Oldman sivaltaa myös koripalloilijoiden Poweraide-mainoksia.

– Ette te ole v***u näyttelijöitä! Osa teistä ei osaa edes puhua v***n englantia! Olette surkeita! Tajuatteko?! Olette surkeita, Oldman huutaa keskellä koripallokenttää.

Parhaan miespääosan Oscar-ehdokkuuden viime vuonna Pappi lukkari talonpoika vakooja -elokuvasta saanut Oldman nähdään tänä vuonna muun muassa Yön ritarin paluu -elokuvassa. Konkarinäyttelijä tähdittää myös syyskuussa Suomen elokuvateattereihin saapuvaa Lawless-rikosdraamaa.