18-vuotiaalla Harry Stylesillä salasuhde 32-vuotiaaseen perheenäitiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on kohdannut jonkin verran vastoinkäymisiä, kun esimerkiksi samanniminen jenkkiyhtye on haastanut hittiyhtyeen oikeuteen. Supersuositut teinitähdet ovat aiheuttaneet ympäri maailmaa todellista hysteriaa.

Poikabändin 18-vuotias laulajatähti Harry Styles on ollut viime kuukausina otsikoissa romanssiensa merkeissä. Hän oli äskettäin seksisuhteessa 32-vuotiaan televisiokaunottaren kanssa. Nyt myös nuoren popparin salasuhde erääseen perheenäitiin on paljastunut.

Harry Stylesin väitetään nimittäin deittailleen 14 vuotta vanhemman Lucy Horobinin kanssa. Lähteen mukaan pari tapasi toisensa tiskijukkana työskentelevän Lucyn radio-ohjelman haastattelussa.

– Lucy piti vain hauskaa Harryn kanssa. Suhde ei ollut vakavalla pohjalla, lähde kertoi Mirror -lehden mukaan.

Harry Stylesin kerrotaan flirttailleen haastattelun aikana Lucy Horobinille. Lähde väittää, että parin salasuhde kesti muutaman viikon ajan. He olivat muun muuassa viettäneet yhteisen yön Manchesterissa sijaitsevassa hotellissa. Romanssi oli pilata Lucyn avioliiton.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi. One Directionin esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.