Povipommi kokeili itseruskettavaa voidetta – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Nyt julkkispovipommi on jälleen shokeerannut fanejaan Twitter-kuvallaan. Katie Price löysi äskettäin ystävyyden TOWIE-sarjan kaunottaren Lauren Goodgerin kanssa, ja innostui kokeilemaan näyttelijättären lanseeraamaa uutta rusketusvoidetta. Price laittoi itseruskettavaa ainetta kasvoilleen, ja julkaisi tilanteesta kuvan Twitter-blogissaan.

Kokeilu näyttikin välivaiheessaan varsin hullunkuriselta, sillä povipommi ei ollut säästellyt kasvoilleen levittämäänsä ainetta. 34-vuotias nainen näyttää otoksessa aivan mutalammikossa kieriskelleeltä. Price muistuttaakin kuvassa erehdyttävästi kuuluisaa solarium-äitiä, Patricia Krentcilia.

– Hahaha, laitoin Lauren Goodgerin itseruskettavaa voidetta. Toivon, että se pyyhkiytyy helposti pois suihkussa. Nyt näytän siltä kuin olisin ollut mudassa, Katie Price kirjoittaa Twitter-blogissaan.

Äskettäin Pricen kerrottiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.