Cheek uudesta musiikkivideosta: ”Bikinibeibeistä toiseen äärilaitaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kalajoen Juhannus -festareita juhlistettiin viime viikonlopun aikana aurinkoisissa tunnelmissa. Festareilla nähtiin lukuisia suomiräpin huippunimiä, joiden joukossa oli myös tämän hetken kuumimpiin artisteihin lukeutuva Cheek. Stara kävi tiedustelemassa miehen kesäkuulumisia.

Cheekin musiikkivideoissa ovat usein vallalla reteä asenne ja vähäpukeiset kaunottaret. Räppäri paljasti kehittävänsä itse videoidensa aiheet, ja kertoi samalla uusimman Syypää sun hymyyn –videon syntyprosessista.

– Ilman hauskaa ideaa ei synny hyvää videotakaan. Siinä videolla menin vähäpukeisista naisista vähän toiseen äärilaitaan. Halusin tuoda Syypää sun hymyyn –videossa esille sitä hienoutta, kun joku pystyy olemaan toisen ihmisen kanssa vauvasta vaariin ja vanhainkotiin asti, kertoi Cheek Staralle.

Mies kertoi inspiroituneensa kuvakollaasista, jossa lapset pitelivät toisiaan kädestä. Kollaasi päättyi kuvaan, jossa oli kaksi vanhusta edelleen rakastuneina. Cheek kertoi vaikuttuneensa kuvasta ja nähneensä siinä jotain suurta, jonka ansiosta Syypää sun hymyyn –kappaleen videosta tuli astetta herkempi. Musiikkivideolla kuullaan Yasmine Yamajakon laulua ja nähdään kohtauksia, joissa pariskunnat, lapset ja perheet viettävät aikaa yhdessä.

Kalajoen Juhannus keräsi tänä vuonna yli 46.000 kävijää. Kolmipäiväisillä festareilla esiintyivät muun muassa suomiräpin kärkinimet Fintellingens, Cheek , JVG ja Petri Nygård. Tannerta tärähdyttävää rokkia tarjosivat juhlakansalle Michael Monroe, Popeda ja Klamydia. Festareiden ulkomaisesta musiikkiannista vastasivat Gunther, Captain Jack ja Italo Brothers.