Kadulle virtsanneen rokkarinaisen uusin tempaus tyrmistyttää – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat pari vuotta sitten valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä.

Äskettäin neitokainen yllätti faninsa liimaamalla päähänsä kultaisia nastoja ja sen jälkeen julkaisi kuvan itsestään virtsaamassa kadulle. Nyt tempaukset ovat saaneet jatkoa, kun Ke$ha on julkaissut Twitterissä kuvan uudesta tatuoinnistaan. Hän on nimittäin ottanut Suck It! -tatuoinnin alahuulensa sisäpuolelle.

Kuva: Twitter

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.