Mitä ihmettä Sharon Stonelle on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa elokuvassa Basic Instict. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon onkin pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuviensa lisäksi myös rohkean tyylinsä takia.

Nyt Sharon Stone on kuvattu ystäviensä kanssa lounaalla Beverly Hillsin Sunset Plazalla sijaitsevassa Clafoutis-ravintolassa. Silminnäkijät eivät olleet uskoa silmiään, sillä supertähti saapui paikalle ilman meikkejä ja merkittävästi totuttua homssuisempana.

54-vuotias Sharon Stone julkaisi vuonna 2010 oman korumallistonsa The Maji Collection. Mallisto oli suunniteltu Damiani Jewellers –yhtiölle. Työhön kului aikaa neljä vuotta, koska Stone teki samalla miehille tarkoitetut korut. Stone kertoi saaneensa inspiraation tähän ystäviltään Elton Johnilta ja tämän kumppanilta David Furnishilta. Näyttelijätär on tehnyt jo monien vuosien ajan yhteistyötä italialaisten jalokivikauppiaiden kanssa.