Jodie Marsh ei ole tyytyväinen: ”Haluan isommat hartiat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Kuva. Twitter

Äskettäin kaunotar voitti kehonrakennuksen mestaruuden Yhdysvalloissa järjestetyssä kilpailussa. Marsh on nyt kertonut olevansa tyytymätön kroppaansa. Vartalonsa hurjaan kuntoon bodannut nainen löytää vieläkin kehityskohtia treenatusta kehostaan.

– Jalkani ja peppuni näyttävät hyviltä, mutta haluan isommat hartiat, kirjoitti Jodie Marsh Twitter-blogissaan.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.