Hittiohjaajalla rintava seuralainen – mekko hipoi vesirajaa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestynyt elokuvaohjaaja Michael Bay aiheutti taannoin ihmetystä haukkumalla Transformers 2 -elokuvaansa. Kyseistä elokuvaa kritisoitiinkin aikoinaan kovasti, mutta siitä huolimatta se keräsi hyvin katsojia ensimmäisen elokuvan menestyksen vanavedessä.

Nyt 47-vuotias Michael Bay kuvattiin treffeillä näyttävän kaunottaren kanssa. Ökyrikas elokuvaohjaaja oli viettänyt illan ravintolassa mysteerinaisen kanssa. Pari ikuistettiin paparazzien kameroille ravintolan edustalla. Michael Bayn naisseuralaisen muhkea rintamus oli hyvin tyrkyllä punaisessa minimekossa.

Ohjaajan lukuisat menestyneet elokuvat ovat tuottaneet miljardeja dollareita. Hänet tunnetaan etenkin toimintakohtauksistaan ja erikoisefekteistään. Muun muuassa Pearl Harbor, Bad Boys ja Transformers -elokuvat ovat Bayn ohjaamia. Hän on myös tuottanut lukuisia kauhuelokuvia kuten Texasin moottorisahamurhat, Painajainen Elm Streetillä ja Friday the 13th.