Michael Jacksonin rakas Thriller on menehtynyt

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Michael Jacksonin kuoleman vuosipäivää vietettiin tämän viikon maanantaina, kun 25.6.2009 menehtyneen artistin kuolemasta tuli kuluneeksi kolme vuotta. Nyt myös muusikon rakastaman Thriller-lemmikkitiikerin kerrotaan menehtyneen.

Popin kuninkaan 13-vuotias Thriller-tiikeri menehtyi keuhkosyöpään tämän kuun 11. päivä Kaliforniassa, Los Angeles Times uutisoi. Eläin oli hoidossa näyttelijä Tippi Hedrenin perustamassa luonnonsuojelukohteessa. Thriller oli syntynyt veljensä Sabun kanssa 20.11.1998.

Tiikerit asuivat Jacksonin kanssa tämän Neverland-maatilalla vuoteen 2006 asti, jolloin poptähti pyysi Hedreniä ottamaan ne hoiviinsa. Neverlandissa asui muitakin eksoottisia eläimiä, kuten kirahveja, flamingoja, orankeja ja norsuja. Thriller tuhkattiin ja tuhkat haudattiin pienen muistotilaisuuden jälkeen.

– Hän oli oikea kuningatar. Olimme haltioissamme hänen dominanssistaan, Tippi Hedren kertoo tiikeristä.