Laulajatähden terveys vaarassa – peruu jo keikkojaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-musiikkituottaja R. Kelly on yksi maailman menestyneimmistä R&B-artisteita. Häntä kutsutaan kyseisen musiikkilajin kuninkaaksi. Tähti aloitti uransa 1980-luvulla ja sittemmin hän on tehnyt lukuisia hittibiisejä. R. Kellyn tunnetuin kappale on I Believe I Can Fly.

Nyt 45-vuotiaan muusikon uutisoitiin peruuttaneen lukuisia esiintymisiään terveysongelmien takia. R. Kellyn edustajan mukaan laulajatähti joutui peruuttamaan muun muuassa uuden kirjansa julkistamistilaisuuden. Jimmy Fallon -ohjelman esiintymisensä myös peruuttaneen R. Kellyn kerrotaan kärsivän leikkauksen jälkeisistä komplikaatioista.

– R. Kelly joutuu perumaan esiintymisiään terveysongelmien takia. Olemme todella pahoillamme, tähden edustaja kertoi TMZ-sivustolle.

Edustajan mukaan R. Kellyn terveysongelmat johtuvat viime vuonna tehdystä leikkauksesta. Laulajatähti kiidätettiin noin vuosi sitten kurkkuleikkaukseen Chicagossa. Fanit olivat kauhuissaan uutisesta, sillä he pelkäsivät, ettei rajuista ääniongelmista kärsinyt tähti pystyisi enää koskaan laulamaan.

R. Kelly, oikealta nimeltään Robert Sylvester Kelly, on voittanut kolme Grammy-palkintoa I Believe I Can Fly -kappaleellaan. Hän on tehnyt yhteistyötä maailman menestyneimpien artistien kuten Jennifer Lopezin, Whitney Houstonin, Michael Jacksonin ja Celine Dionin kanssa. R. Kellyllä on kolme lasta entisen vaimonsa Andrea Kellyn kanssa. Pariskunta erosi taannoin 12 vuoden avioliiton jälkeen.