The 69 Eyes julkaisee biisin – ja oman viinin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläisen glam-goottibändi The 69 Eyesin uusin albumi on bändin kymmenes studiolevy. The 69 Eyesin uusi albumi X ilmestyy syyskuun lopulla Suomessa RCA-levymerkin julkaisemana. Kansainvälisesti levy julkaistaan metallijätti Nuclear Blastin kautta.

– Mehän ei olla mitenkään juhlittu jotain 20-vuotisuraa tai muuta, joten nyt ajateltiin edes juhlistaa kymmenettä albumia siten, että levyn nimi on sen järjestysnumero roomalaisittain eli X, kommentoi laulaja Jyrki Linnankivi levyn nimeä.

Ensimmäinen single levyltä on nimeltään Red ja se ilmestyy elokuussa. Bändi on työstänyt uutta levyään Tukholmassa ruotsalaisen On The Verge -tuottajatiimin kanssa. Uuden singlen miksauksesta vastaa pitkäaikainen Kent-tuottaja Stefan Boman. Syyskuussa lanseerataan myös italialainen laatuviini, joka kantaa nimeä The 69 Eyes RED.

The 69 Eyes tekee kesän ainoan keikkansa Ylöjärven Räikkärockissa 28. heinäkuuta.