Vankilassa viruva MTV-teiniäiti mielentilatutkimuksiin – ei saa nähdä lastaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teiniäidit-realityohjelmasta tutuksi tullut Amber Portwood on istunut jo kahteen kertaan kaltereiden takana rötöstelyistään ja huumeiden käytöstään. Aiemmin tänä vuonna teiniäiti tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan, koska hän keskeytti oikeuden määräämän hoito-ohjelmansa.

Nyt 22-vuotiaan Amber Portwoodin uutisoidaan joutuvan mielentilatutkimuksiin. Ongelmaiselle teiniäidille tehdään lukuisia tutkimuksia, jotka käsittelevät hänen psyykkistä ja henkistä terveyttä. Diagnoosin saamiseen menee noin kolme viikkoa, ja sinä aikana Portwood ei saa tavata läheisiään.

Teiniäiti ei saa muun muuassa nähdä pientä Leah-tytärtään mielentilatutkimusten aikana. Lapsen isä, Gary Shirley, on tällä hetkellä tyttären ainut huoltaja. HollywoodLife-sivuston mukaan mielentilatutkimusten avulla halutaan selvittää, mihin laitokseen teiniäiti sijoitetaan suorittamaan vankeustuomiotaan.

Amber Portwoodilla on miesystävänsä Gary Shirleyn kanssa kolmevuotias tytär Leah, jonka odotusta realityohjelmassa aikoinaan seurattiin. Lapsi oli taannoin jäädä ilman äitiä, sillä Star-lehden mukaan realitytähti yritti itsemurhaa lääkkeiden yliannostuksella. Kotoaan tajuttomana löydetty Amber selvisi kuitenkin hengissä.