Näyttelijäkaunottaren iltapuku varasti show’n – kaula-aukko yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Viime vuonna Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon, ja nyt hän on ajankohtainen Savages-elokuvansa ansiosta.

Nyt vaalea kaunotar on kääntänyt poseerannut näyttävässä keltaisessa iltapuvussa Savages-elokuvansa New Yorkin ensi-iltajuhlissa SVA-teatterissa. Asun kaula-aukko oli näyttävä yksityiskohta, jota ainakaan miehet eivät voineet sivuuttaa.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Kaunotar erosi äskettäin näyttelijäkomistus Leonardo DiCapriosta.