Courtney Stodden rohkeissa kuvissa – taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchinson ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Nyt Courtney on julkaissut itse itsestään rohkeita nettikuvia, joissa hän keikistelee kameran edessä paljastavissa asuissa ja esimerkiksi bikineissä.

Viime vuonna 51-vuotias Doug Hutchinson ja 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.