Suosikkisarjan näyttelijätär on menehtynyt

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalta kantautuu aina välillä suru-uutisia Hollywood-legendojen poismenoista. Aiemmin tällä viikolla saatiin kuulla käsikirjoittaja-ohjaaja Nora Ephronin kuolemasta, ja jo nyt otsikoissa on toinen kuolintapaus. Näyttelijätär Doris Singleton on nimittäin menehtynyt 92-vuotiaana.

AP-uutistoimisto kertoo näyttelijättären menehtyneen tämän viikon tiistaina, eli samana päivänä kuin menestynyt elokuva-ammattilainen Nora Ephron. Singleton tuli ensimmäisen kerran suuren yleisön tietouteen vuonna 1953 alkaneen I Love Lucy, eli Lucy ja minä, -suosikkisarjan myötä. Näytteljätär esitti sarjan päätähden Lucille Ballin hahmon naapuria.

Kattavan uransa aikana Singleton nähtiin myös muun muassa Perry Mason yllättää, Kolme poikaani ja Ranskalainen rouvani -televisiosarjoissa. Yli 30 vuotta näyttelijänä työskennellyt nainen oli naimisissa 61 vuotta kirjoittajana ja tuottajana työskennelleen Charles Isaacsin kanssa. Singleton jäi leskeksi vuonna 2002 Isaacsin menehdyttyä 88-vuotiaana.