Vuoden eläimellisin versio Adelen hitistä – tältä se kuulostaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jättisuosion saavuttanut ja viime vuoden myydyimmällä levyllä ollut Adelen Rolling in the Deep -kappale on päätynyt lukuisten cover-versioiden kohteeksi. Upeiden ja vähän vähemmän upeiden versioiden rinnalle on nyt ilmestynyt erittäin eläimellinen Rolling in the Deep -versio.

Pawdele on nimittäin julkaissut kappaletta humoristisesti coveroivan videon YouTube-sivustolla. Digging in the Deep -nimen saaneen version kaikki laulu-osuudet ovat koirien esittämiä. Mistään varsinaisesta laulu-esityksestä ei kuitenkaan ole kysymys, vaan eläimet haukkuvat ja ulisevat kaikki kohdat, jossa alkuperäisessä kappaleessa lauletaan.

Hauskan version musiikkivideon tekemiseen on myös käytetty paljon aikaa ja vaivaa. Koiraversion video myötäileekin laulajattaren Rolling in the Deep -musiikkivideota tyyliltään ja kohtauksiltaan. Esimerkiksi kun Adelen musiikkivideossa laulajatar istuu tuolilla ja laulaa menestyshittiään, Digging in the Deep -versiossa tuolilla istuu luonnollisestikin koira.