Televisiokaunotar villiintyi allasleikeissä – kuvissa yllä vain pikkuruiset bikinit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Emmy Rossum on monilahjakkuus, joka on ikäänsä nähden tehnyt jo todella menestyksekkään ja monipuolisen uran. Teini-ikäisenä monista televisio- ja elokuvarooleistaan tunnetuksi tullut tähti nousi taannoin otsikoihin kaikki yllättävällä avioerolla, sillä koko avioliitto oli pidetty salassa.

Nyt Emmy on paljastanut hyväkuntoisen vartalonsa Twitter-blogissa julkaisemassaan kuvassa. Ystäviensä kanssa ilakoinut tähti intoutui vesileikkeihin kotinsa uima-altaalla. 25-vuotias neitokainen hyppää otoksessa antaumuksella altaaseen, ja kuvasta päätellen kiljuu täyttä kurkkua. Villiintynyt tähti on pitänyt kroppansa erinomaisessa kunnossa, eikä häpeäkään esitellä sitä energisessä Twitter-kuvassa.

Kuva: Twitter

New Yorkissa syntynyt 25-vuotias Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muiden muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi.

Kova laki -sarjassa vuonna 1997 televisiodebyyttinsä tehnyt ja sittemmin myös valkokankaalla muiden muassa elokuvissa The Day After Tomorrow ja Poseidon nähty nuori tähti on saanut urallaan jo monia palkintoja. Viime vuonna hänet nähtiin valkokankaalla elokuvissa Dare, Born To Die ja Dragonball Evolution. Hänen uusin elokuvansa on Shameless. Emmyn esikoisalbumi Inside Out julkaistiin vuonna 2007.

Kuva: Twitter