Ex-teinitähti bikineissä synnytyksen jälkeen – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta kirjallisuuden pariin laajentanut 24-vuotias tähti synnytti aiemmin tänä vuonna Luca Cruz -nimisen esikoispoikansa.

Nyt Hilary Duff ikuistettiin paparazzikuviin Meksikossa, jossa hän on parhaillaan lomailemassa aviomiehensä Mike Comrien ja heidän esikoispoikansa kanssa. Julkkistähti paljastikin valokuvaajien iloksi bikinivartalonsa hotellin uima-altaalla. Maaliskuussa synnyttänyt Duff näyttää selvästi viettäneen aikaa kuntosalilla, sillä hänen vatsanseutunsa oli hyvin litteä.

Hilary Duff on seurustellut muun muuassa poptähti Aaron Carterin kanssa. Parin on-off-suhdetta seurattiin aikanaan tiiviisti viihdelehdissä. Näyttelijätär ajautui välirikkoon kollegansa Lindsay Lohanin kanssa, koska molemmat olivat ihastuneita Carteriin. 16-vuotiaana Duff alkoi deittailemaan Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Hän löysi tosirakkauden NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa viisi vuotta sitten, ja pariskunta on ollut naimisissa jo kahden vuoden ajan.