Jessie J oikeuteen biisivarkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita, joista tunnetuimpia ovat Price Tag ja Domino. Musiikkiura laajeni taannoin myös televisioon Britannian The Voice -ohjelman tuomaristossa. Nyt neitokainen on rajujen syytösten kohteena.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka amerikkalaisen Loomis & the Lust -yhtyeen keulahahmo Will Loomis syyttää laulajaa lauluvarkaudesta. Miehen mukaan neitokaisen hittibiisi Domio on plagiaatti Loomis & the Lustin Bright Red Chords -kappaleesta. Nyt mies on ryhtynyt sanoista tekoihin, sillä hän on jättänyt tuomioistuimeen haastehakemuksen, eli toisin sanoen haastanut Jessien Kaliforniassa oikeuteen tekijänoikeusloukkauksesta.

Uudesta käänteestä uutisoineen E! Newsin mukaan Loomisin kappale on ollut tekijänoikeudella suojattu vuodesta 2008 saakka. Korvausvaatimus on 150.000 dollaria. Jessie J ei ole vielä itse kommentoinut syytöksiä. Hän on myynyt urallaan yli 2,5 miljoonaa levyä, kun taas Loomis & the Lust on jäänyt melko pienen yleisön tietouteen.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.