Paris Hiltonin DJ-keikasta video nettiin – aiheuttaa epäilyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen.

Kuva: Splash

Viime viikonloppuna tämä lupaus kävi ainakin osittain toteen, sillä Paris Hilton heitti DJ-keikan Sao Paulossa Brasiliassa. POP Music Festival -tapahtumasta tallennetulla YouTube-videolla nähdäänkin, millainen meno seurapiirineitokaisen keikalla on oikein ollut. Videolla Hilton miksaa muun muassa Gotyen megasuosittua Somebody That I Used to Know -kappaletta Aviciin Levels-kappaleeseen.

Video on kuitenkin aiheuttanut epäilyksiä siitä, että kyseessä olisi ollut Hiltonille valmiiksi miksatusta nauhasta, jollaisesta jäi äskettäin kiinni myös Swedish House Mafian Steve Angello. Erityisesti Pioneerin mikserin flanger-efekti näyttää lukeutuvan Hiltonin suosikkeihin.

Epätoivoisesti paluuta julkisuuden valokeilaan yrittävä perijätär on saanut ensimmäisestä suuremmasta DJ-keikastaan melko tylyä palautetta. Menestynyt musiikkituottaja ja DJ deadmau5 lyttäsi Twitter-mikroblogissaan Hiltonin keikan täysin. Muun muassa Pendulumin ja Skrillexin kanssa työskennellyt deadmau5 kirjoitti Twitteriin, kuinka ”mayat näkivät tämän paskan tulevan”, viitaten neitokaisen esityksellä maailmanloppuun. Deadmau5 löi vielä viimeisen naulan arkkuun laittamalla Twitteriinsä linkin Hiltonin esitykseen, ja toistamalla, että loppu on todellakin tullut.

Seurapiirikaunottaren yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.