Sara Jean Underwoodin bikinirivistö saa miehet odottamaan rantakelejä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti ja mallikaunotar Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta viime aikoina hän on jälleen aktivoitunut.

Nyt 28-vuotias Sara Jean Underwood nähdään verkossa julkaistussa kuvassa nauttimassa auringonotosta ystäviensä kanssa pienissä bikineissä. Neitokaiset makoilevat rantapyyhkeiden päällä takamuksen kameraan päin. Bikinipeppujen katselu voi saada etenkin miehet odottamaan innolla tulevia rantakelejä.

– Peput pystyyn! Sara Jean Underwood kertoi kuvatekstissä Twitter-blogissaan.

Playmate of the Year -tittelin vuonna 2006 saanut 28-vuotias Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.