Tuote-esittelyt eivät menneet odotetusti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mainostajat saattavat käyttää mieleenpainuvien mainoslauseiden lisäksi konkreettista näkökulmaa mainostettavalle tuotteelle. Joskus lauseet eivät kuitenkaan käytännössä osu yhteen tuotteen ominaisuuksien kanssa. Verkossa on aikojen saatossa julkaistu hulvattomia kuvia noloista mainosvirheistä.

Eräässä elektroniikkaliikkeen mainoksessa on sattunut nolo moka. Mainoksessa esitellään 129 dollaria maksava kännykkä, joka mainoslauseen mukaan kelluu vedessä. Hehkutettu kännykkä on kuitenkin uponnut pohjaan kyltin alla olevassa vesialtaassa.

Toisessa kuvassa on myös mainosmoka. Otoksessa nähdään vesiallas, jonka lasiseinään on teipattu eläviä kissakaloja mainostava paperilappu. Ohikulkijat saattavat kuitenkin hämmentyä mainoksesta, sillä vesialtaan pohjalle on uponnut kuollut kissakala.