Beyonce ja Kim Kardashian ystävystyivät – fanit raivona

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä hän teki vastikään paluun parrasvaloihin lyhyen äitiysloman jälkeen. Laulajatar kuvattiin aiemmin tässä kuussa aviomiehensä Jay-Z:n konsertissa julkkiskaunotar Kim Kardashianin kanssa.

Nyt 30-vuotiaan Beyoncen fanien uutisoitiin raivostuneen siitä, että heidän idolinsa on ystävystynyt realitytähti Kim Kardashianin kanssa. Naiset ovat viettäneet paljon aikaa keskenään, sillä Kardashianin poikaystävä Kanye West on parhaillaan kiertueella Jay-Z:n kanssa.

– Beyonce ei halua yksityiselämäänsä viihdelehtiin, kun taas Kim rahastaa elämällään. Todella outo ystäväpari, tähtien lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi Radar Online -sivustolle.

Lähteen mukaan Kim Kardashian yrittää pelata korttinsa oikein, jotta hän loisi vankan ystävyyssuhteen Beyoncen kanssa. Kardashian ei muun muuassa julkaise Twitter-blogissaan naisten yhteiskuvia, jotta hän ei vaikuttaisi epätoivoiselta. Huhujen mukaan Beyonce ei ole yhtä innoissaan ystävyydestä, sillä hän pitää Kim Kardashiania julkkistyrkkynä. Beyoncen väitetään sanoneen, että Kim ei ole tienannut miljoonaomaisuuttaan lahjakkuuden avulla.

Beyonce osti äskettäin aviomiehelleen Jay-Z:lle huikean isänpäivälahjan. Poptähti törsäsi 25 miljoonaa puntaa, eli noin 32 miljoonaa euroa, yksityislentokoneeseen. The Bombardier Challenger 850 -merkkisessä lentokoneessa on muun muuassa nahkasisustuksella varustettu olohuone, makuuhuone ja kaksi kylpyhuonetta. Yksityislentokoneeseen mahtuu noin 15 matkustajaa.