Täydellinen nainen erosi jälleen – miljoonat miehet ilahtuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan päätösjakso esitettiin aiemmin tänä vuonna. Kahdeksan tuotantokauden verran televisiossa pyörineen sarjan päätähdet ovat kertoneet, että viimeisen jakson kuvaaminen oli itkuinen ja tunteellinen kokemus.

Nyt Gabrielle Solis -roolihahmoa sarjassa näyttelevä Eva Longoria on jälleen vapailla markkinoilla. Miljoonien miesten päiväunien kohde erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista, mutta pariskunta palasi nopeasti takaisin yhteen. Toinen yritys ei kuitenkaan onnistunut, sillä lähteen mukaan he ovat ajautuneet erilleen.

Lähde paljasti E! News -sivustolle, että Eva ja Eduardo eivät kanna toisilleen kaunaa, sillä ero tapahtui sovussa. Pariskunta alkoi seurustelemaan viime vuonna, kun he tapasivat toisensa erään ystävän luksusjahdilla Floridassa.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.