Hittielokuvan leikki päättyi traagisesti: Nainen putosi puusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suzanne Collinsin kirjoittamalla Nälkäpeli-kirjasarjalla on miljoonia faneja ympäri maailman. Maaliskuussa ensi-iltansa saanut Nälkäpeli-elokuva vain lisäsi villitystä. Fanaattisimpien fanien tiedetään muun muuassa rakentaneen metsiin nukkumapaikkoja Katniss Everdeen -hahmon lailla.

Nyt erään meksikolaisen naisen elämän uutisoidaan muuttuneen traagisesti Nälkäpeli-leikin takia. Tere Parra -niminen nainen oli leikkinyt Katniss Everdeen -roolihahmoa, ja paennut ”vastustajiaan” puuhun. 25-vuotiaan naisen leikki päättyi sairaalareissuun, sillä hän putosi puusta kuuden metrin korkeudelta.

Kuvitteellisessa Nälkäpeli-leikkijahdissa oli mukana myös naisen ystäviä. Utahin Big Springs Parkissa loukkaantunut nainen joutui sairaalassa teho-osastolle, sillä hänen selkärankansa murtui rytäkässä. Lisäksi hänen kylkiluunsa murtuivat.

Köyhän naisen perhe yrittää parhaillaan kerätä rahaa verkossa, sillä heillä ei ole varaa maksaa Nälkäpeli-sarjaa fanittavan läheisensä sairaalamaksuja. Lääkärit pelkäävät, että nainen ei pysty enää koskaan kävelemään. Tapauksesta uutisoi Deseret News -lehti.