Jessica Wright hankki 32DD-silikonirinnat ja ryhtyi laulajaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa neitokainen kerää jatkuvasti palstatilaa uhkeilla kurveillaan. Suosittu televisiotähti loksauttaakin miesten leukoja täydellisyyttä hipovalla bikinikropallaan.

Nyt 26-vuotias realitytähti on julkaissut Dance All Night -debyyttisinglensä musiikkivideon. Brunette nähdään videolla muun muuassa tiukoissa minimekoissa ja voimakkaasti meikattuna. Popuralle suunnannut Jessica Wright kertoi, että hän on rakastanut laulamista jo kuusivuotiaasta asti.

– Tein Dance All Night -kappaleeni noin vuosi sitten, kun matkustin Liverpooliin. Musiikki ja sanat vain pulpahtivat mieleeni, Jessica Wright kertoi musiikkivideostaan.

Jessica Wright hankki taannoin uudet 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Kotimaassaan brunette tunnetaan erityisesti The Only Way is Essex -hittisarjan näyttelijänä.