Murtovarkaalla karu kohtalo – jäi päästään kiinni! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti keskimääräistä tyhmempää kansanosaa, mutta aika ajoin maailmalta kuuluu tapauksia, jotka osaavat silti yllättää. Viime aikoina varkaita on saatu kiinni, kun he ovat jättäneet henkilökohtaista omaisuuttaan rikospaikalle.

Nyt erään amerikkalaisen varkaan uutisoidaan joutuneen poliisien käsirautoihin Yhdysvaltojen Massachusettsissa. Manuel Fernandes -niminen mies yritti murtautua vuokraamoon autotallin kautta, mutta varkausyritys päättyi nolosti jo alkuvaiheilla. 54-vuotias mies nimittäin jumittui yhdeksäksi tunniksi autotallin oven alle.

Brocktonissa sijaitsevan vuokraamon omistaja hälytti paikalle poliisit, kun hän huomasi aamulla töihin tultuaan miehen makaavan pää jumittuneena autotallin oven alla. Mies väitti omistajalle, että hän oli yrittänyt korjata ovea. Poliisit eivät kuitenkaan uskoneet Fernandesin selitystä ja he pidättivät hänet murrosta. Mies ei loukkaantunut, mutta hän sai mustelmia ja päänsärkyä painavan autotallin oven takia.

– Mies oli onnekas. Jos ovi olisi paiskautunut hänen päähän kovemmalla vauhdilla, niin tilanne olisi voinut olla kohtalokas, poliisi Paul Bonanca kertoi CBS News -sivuston mukaan.