Näin mokailtiin kesäkuussa

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Verkossa useat komediasivustot julkaisevat aika ajoin videokoosteita, joissa nähdään ihmisten tekemiä mokia esimerkiksi tietyn kuukauden aikana.

Nyt TNL-sivusto on koonnut yhteen kesäkuun aikana tehtyjä mokia. Nettivideolla nähdään muun muuassa skeittipuistoissa ja motocross-radoilla tapahtuneita mokia, joissa nuorten poikien tekemät temput menevät rajusti pieleen. Loukkaantumiset voivat sattua myös videon katsojiin ajatustasolla.

Mokavideolla nähdään muun muuassa videopätkä pienlentokoneesta, jonka laskeutuminen ei suju odotetulla tavalla. Lentokone nimittäin pyörähtää ympäri, koska sen etuosa osuu maahan. Videolla nähtävät epäonnistuneet liaanihypyt voivat aiheuttaa katsojille naurun purskahduksia.