Raju tutkimustulos: ”Naisen tulisi luopua bikineistä 39-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1946 kehitetyt ja 1950-luvulla suureen suosioon nousseet bikinit ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös Suomen uimarannoilla, joissa ne ovatkin ylivoimaisesti suosituin naisten asu. Myös Hollywoodin pintapiireissä naiset nauttivat usein auringosta bikineissä.

Nyt brittitutkimus väittää, että naisten pitäisi luopua bikineistä viimeistään 39-vuotiaana. Tämä siksi, että nelikymppinen tai sitä vanhempi nainen ei näytä enää hyvältä bikineissä ja heidän tulisi pukeutua yksiosaiseen uimapukuun. Naisille Isme.com -verkkosivustolla tehtyyn kyselyyn vastasi 2.000 brittinaista, joista vain 16,8 prosenttia voisi pitää bikineitä ikään katsomatta.

Tutkimuksen mukaan supertähdistä esimerkiksi 49-vuotias huippumalli Elle Macpherson, 48-vuotias näyttelijä Courteney Cox, 43-vuotias näyttelijä Jennifer Aniston ja 43-vuotias poptähti Gwen Stefani ovat liian vanhoja bikineihin. He eivät ole kuitenkaan ilmeisesti tietoisia tuloksista.