Rakastunut naisfani väitti olevansa Usherin vaimo – määrättiin lähestymiskieltoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen poptähti Usher on ollut viime kuukausina usein otsikoissa riitaisan huoltajuuskiistansa merkeissä. Hän käy parhaillaan oikeudenkäyntiä kaksospoikiensa huoltajuudesta. Usher kertoi äskettäin haastattelussa nauttivansa siitä, että hänen ympärillään pyörii jatkuvasti naiskaunottaria.

Nyt Usherin uutisoidaan hankkineen lähestymiskiellon eräälle ihailijalleen, joka tunkeutui viikonloppuna hänen kotinsa pihamaalle. Poptähdeen rakastunut nainen ilmestyi Usherin Atlantassa sijaitsevan talon etupihalle kahdesti viikonlopun aikana. Darshelle Jones-Rakestraw -niminen nainen muun muuassa hakkasi laulajan ulko-ovea vaatien päästä sisään.

Poliisien tultua paikalle naisfani väitti olevansa Usherin vaimo. Hänet pidätettiin ja vietiin putkaan. Poptähti sai aiemmin tällä viikolla hankittua väliaikaisen lähestymiskiellon ahdistelijalleen. Laulajan mukaan hän on peloissaan itsensä ja läheistensä turvallisuudesta ahdistelijan toimien takia.

Usher, oikealta nimeltään Usher Terry Raymond IV, julkaisi 8. kesäkuuta seitsemännen studioalbuminsa. Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta.