Tom Cruise ja Katie Holmes eroavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa ihmissuhteet alkavat ja päättyvät varsin hektistä vauhtia, ja aika ajoin myös ikuisina pidetyt avioliitot kariutuvat usein täysin yllättäen. Parhaillaan viihdemaailman pääkaupungissa hämmästellään tuoreinta kohueroa.

Supertähdet Katie Holmes ja Tom Cruise ovat nimittäin eronneet. Katie Holmesin kerrotaan hakeneen avioeroa tällä viikolla. Vielä muutama viikko sitten Tom Cruise kehui Playboy-lehden haastattelussa vaimoaan maasta taivaisiin ja kertoi Katie Holmesin olevan “poikkeuksellisen upea ihminen”. Näyttelijän mukaan hän on ollut rakastunut vaimoonsa siitä hetkestä lähtien, kun hän tapasi Holmesin.

Nyt rakkaus ei kuitenkaan riittänyt, ja Tom Cruisen kerrotaankin olevan murtunut vaimonsa eropäätöksestä. Hollywood.com -julkaisun mukaan Cruise ei osannut odottaa eroa. Pariskunnan yhteinen omaisuus on noin 275 miljoonaa dollaria, mutta heillä on todennäköisesti avioehto. Holmesilla ja Cruisella on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus jatkunee yhteishuoltajuutena.