Äiti ei palauttanut Twilight-kirjaa kirjastoon – pidätettiin poliisioperaatiossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kirjastoista lainatut kirjat ja DVD-levyt tulee palauttaa ajoissa, sillä myöhästymisestä voidaan antaa esimerkiksi sakkoa. Maksamattomien sakkojen takia kirjat ominut henkilö voi menettää kirjastokorttinsa. Nyt erään perheenäidin uutisoidaan joutuneen poliisien käsirautoihin kotikaupunkinsa kirjastossa.

Uuden Meksikon Portalessa asuva Lori Teel lainasi vuoden 2010 lokakuussa paikallisesta kirjastosta Twilight-kirjan sekä DVD:n. Nainen ei palauttanut lainaamiaan teoksia ajoissa, joten hänelle lähetettiin useita sakkoja kahden vuoden aikana. Perheenäiti ei välittänyt sakoista, eikä postilaatikkoon pudotetusta pidätysmääräyksestä.

Lori Teel joutuikin aiemmin tässä kuussa noloon tilanteeseen, kun poliisit ilmestyivät hänen kotiovelleen ja pidättivät perheenäidin. Naisen viisi pientä lasta näkivät pidätyksen ja he järkyttyivät siitä, että heidän äitinsä joutui viettämään yön poliisivankilassa. Perheenäidin asianajajan mukaan Lori Teel aikoo haastaa Portalen kaupungin oikeuteen nöyryyttämisen takia.

– Lori Teel ja hänen pienet lapsensa ovat traumatisoituneet tapahtuneesta. He ovat myös todella häpeissään tästä epäoikeudenmukaisesta pidätyksestä, Eric Dixon kertoi UPI-lehdelle.