Äkkirikastunut Harry Styles rakastaa hevosvoimia: Näyttävä Ferrari alla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on aiheuttanut ympäri maailmaa todellista hysteriaa. Yksi yhtyeen suosituimmista jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, jonka rakkauselämästä on uutisoitu viime aikoina tiiviisti otsikoissa.

Nyt vanhemmista naisista ja luksusautoista pitävä teinitähti nähtiin kruisailemassa arvokkaalla autolla Kaliforniassa. Harry Styles on nimittäin vuokrannut 195.000 dollarin, eli noin 162.000 euron, arvoisen Ferrari-avoauton. Poppari onkin jo ikuistettu kameroille näyttävän ökyauton ratissa. Katso kuva tästä.

Teinitähden tiedetään maksavan autosta päivävuokraa 2.000 dollaria, eli noin 1.670 euroa. Harry Styles osti äskettäin kotimaassaan Britanniassa Audi R8 -merkkisen auton. Lisäksi hänen autotallistaan löytyy Range Rover -luksusmaasturi.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtye työstää parhaillaan toista albumiaan.