Kate Middleton shoppailee: Tänä vuonna jo 43.000 euroa vaatteisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uutisoimme äskettäin Hollywoodin konservatiivisesta muotisuuntauksesta, joka ottaa mallia Cambridgen herttuattaren Catherine ”Kate” Middletonin pukeutumisesta. Herttuatar onkin noussut maailmanlaajuiseksi tyyli-ikoniksi kuninkaallisen avioliittonsa myötä.

Kaunotar on usein edustanut julkisesti huippusuunnittelijoiden vaatteissa. Kate on valitsee tarkoituksella vaatekaappiinsa usein myös niin sanottuja tavallisten tallaajien kuluttamien, huokeampien vaatemerkkien tuotteita. Nyt herttuattaren vaateostosten todellinen hinta on tullut ilmi, sillä Daily Mail -lehti kertoo Katen käyttäneen tänä vuonna jo 43.000 euroa vaatteisiin.

Asujaan edustustilaisuuksissa usein uudelleen käyttävä herttuatar ei kuitenkaan joudu itse maksamaan huimaa vaatelaskuaan. Maksumiehenä toimii herttuattaren aviomiehen Williamin isä prinssi Charles, joka on luvannut maksaa neitokaisen ”työhön liittyvät” vaatteet. Prinssi Charles julkaiseekin lähipäivinä virallisen budjettinsa, josta tullaan näkemään myös prinssi Williamin ja Katen viimevuotisten häiden kokonaishinta.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.