Jennifer Lawrence järkyttyi: Tajuton nainen asunnon edessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Jennifer Lawrence ura on ollut viime aikoina huimassa nousukiidossa. Nälkäpeli-elokuvan Katniss Everdeen -roolihahmoa esittävä Lawrence on nykyään yksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä. Neitokainen on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 21 vuotta.

Nyt Jennifer Lawrencen uutisoidaan auttaneen erästä naista kesken kävelylenkkinsä. Nuori näyttelijätär oli ollut ulkoiluttamassa koiraansa Karen-äitinsä kanssa, kun hän huomasi naisen makaavan tajuttomana maassa hänen asuntonsa edustalla.

Julkkistähti ei mennyt paniikkiin, vaan hän soitti heti hätänumeroon. Paparazzit olivat paikalla ikuistamassa tilanteen, jossa Jennifer Lawrence auttaa erään miehen kanssa pyörtynyttä naista. Neuvokkaasti toiminut näyttelijätär odotti ambulanssin tuloa naisen vierellä, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.