Televisiotähti tuli kaapista: ”Olen aina ollut ja tulen aina olemaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva amerikkalainen Anderson Cooper on astunut kaapista ja vahvistanut jo pitkään velloneet huhut seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hänen on uskottu olevan homoseksuaali, ja nyt suosikkitähti on viimein vahvistanut asian.

– Fakta on, että olen homoseksuaali. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan. En voisi olla onnellisempi, Anderson Cooper vahvisti Daily Beast -julkaisun Andrew Sullivanille lähettämässään sähköpostissa.

Taannoin paljastui, että Anderson Cooper oli listaykkösenä Playgirl-lehden toimituksen ”Kenet haluaisit nähdä alastomana” -listalla. Lehti perusteli valintaansa sillä, että Anderson Cooper on karismaattinen, lihaksikas ja älykäs sekä vetoaa suureen määrään lehden naispuolisia lukijoita.