Kissa syntyi ilman takajalkoja ja lantiota – elämänilo ei kadonnut

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla syntyy vuosittain huima määrä epämuodostuneita eläimiä, mutta vain harva niistä päätyy otsikoihin. Verkossa julkaistaan aika ajoin uskomattomia videoita, joissa nähdään, kuinka esimerkiksi sokeat eläimet nauttivat leikkihetkistä. Nyt eräs epämuodostunut kissa on noussut uutisotsikoihin.

Carrie Hawks –niminen nainen löysi taannoin isänsä rakennustyömaan lähettyvillä olevasta metsästä kissanpennun. 34-vuotias nainen kertoi kauhistuneensa, kun hän huomasi kissan takajalkojen puuttuvan. Hän otti suloisen karvaturrin suojiinsa, ja sittemmin hän nimesi löytökissan Star Wars -elokuvien innoittamana Anakiniksi.

Naisen mukaan eläinlääkärissä otettujen röngtenkuvien avulla selvisi, että kissanpentu on syntynyt ilman lantiota ja kahta takajalkaa. Carrie Hawksin mielestä hänen lemmikkinsä on uskomattoman vahva, sillä kissanpentu nauttii elämästään, eikä anna epämuodostuneisuutensa ottaa valtaa. Nainen on julkaissut lukuisia videoita YouTube-palvelussa, jotta ihmiset voivat seurata kissanpennun varttumista.

– Anakin on uskomattoman ihana kissa. Anakinin tulee vielä vähän aikaa vahvistua, jotta hän pystyy tapaamaan toisia eläimiä, Carrie Hawks kirjoitti Facebook-profiilissaan.