Ripuli iski suomalaisrokkariin kesken keikan: ”Oli pakko pyyhkiä sormilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosiosta jo parinkymmenen vuoden ajan nauttinut vaasalainen punk-yhtye Klamydia on yksi kuluvan kesän kiireisimmistä keikkailijoista. Rockveteraanit esiintyivät viikonloppuna Riihimäki Rockissa, jossa yhtyeen laulaja Vesku Jokinen paljasti hieman p**kamaisemman festarimuistonsa.

– Meillä oli vielä pari biisiä soittamatta, mutta mun maha möyri niin, että oli pakko paeta lavalta kohti lähintä bajamajaa. Homma hoitui, mutta huomasin, ettei kopissa ollut yhtään paperia. Siellä oli vain tyhjä rulla. Yritin sillä pyyhkiä, mutta oli sen sortin ripuli, että se vain levitti sen joka puolelle, Vesku Jokinen kertoi Staralle.

– Mun oli pakko pyyhkiä sitten sormilla. Sain housut ylös, mutta sormet piti saada puhtaaksi. Ei ollu muuta vaihtoehtoa, kun pyyhkiä ne seiniin. Sormet hais hirveeltä niin yritin ilmanraikastimella pestä niitä. Loppuun vielä hankasin sormia ruohikkoon ja juoksin lavalle vetämään vikat biisit. Olin ihan tyyttyväinen tulokseen, mutta kun haistatin sormia pojilla niin jätkä huus takaisin, että kyllä haisee.