Maria Menounos esitteli bikinimuotoja allasbileissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta viime kuukausina hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Maria on paparazzien lemmikki, sillä naiskaunotar esittelee mielellään treenattua vartaloaan kameroille.

Nyt 34-vuotias Maria Menounos nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan uima-allasalueella maisemiin sopivassa asukokonaisuudessa. Las Vegasissa ikuistetussa kuvassa näyttelijäkaunotar nimittäin poseeraa bikineissä ystäviensä kanssa. Otoksessa nähdään muun muuassa laulajatähti Katherine Jenkins, jonka vartalo näyttää olevan Menounoksen lailla huikeassa kesäkunnossa.

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton. Televisiotähti paljasti äskettäin joutuneensa nuorempana lääkärien seksuaalisen ahdistelun uhreiksi.