Rihanna surun murtama – perui jättikeikan ja lensi kotiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Barbaroksella syntynyt poptähti Rihanna sai aiemmin tällä viikolla synkän suru-uutisen, kun hänen rakas isoäitinsä menehtyi. Rihanna julkaisi läheisensä poismenon jälkeen Twitter-blogissaan lapsuudenkuviaan, jossa hänet nähdään muun muuassa mummonsa vierellä.

Nyt poptähden uutisoidaan pitävän lyhyen keikkatauon isoäitinsä kuoleman takia. Surun murtama Rihanna peruutti viikon alussa keikkansa Espanjan Madridissa, koska hän lensi perheensä luokse Barbadokselle. Laulaja haluaa viettää surra Ciara ”Dolly” Brathwaite -nimisen mummonsa kuolemaa yhdessä äitinsä kanssa.

Keikan järjestäjien kerrotaan etsivän parhaillaan toista artistia festivaalien päätähdeksi. Rock In Rio -festivaalien esiintymisensä peruuttanut Rihanna palaa kuitenkin keikkalavoille jo viikonloppuna. Hän aikoo esiintyä Lontoon Hyde Parkissa järjestettävillä Wireless-festivaaleilla, Contact Music -sivusto uutisoi.

Tiiviisti läheistensä kanssa yhteyttä pitävän Rihannan Rorrey-veli paljasti äskettäin, että Rihanna oli kouluvuosinaan nörtti. Laulajan pikkuveljen mukaan Rihanna teki ahkerasti kotiläksyjään ja keskittyi täysillä koulunkäyntiin. Poptähti oli niin omistautunut opiskelulle, että hän piti vain yhden vapaapäivän viikossa. Veljen mukaan Rihanna oli nuoruudessaan kiinnostunut yliluonnollisista asioista ja sisarukset katsoivat usein muun muuassa avaruusolioista kertovia elokuvia.