Kohukaunottaren raskauspuheet hämmentävät: ”Kiimainen vauva kannustaa orgasmeihin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Nyt tähti kertoo seksielämästään, joka on hänen mukaansa ollut myös odotusaikana villiä. Nainen kertoo harrastavansa välillä unissaankin seksiä miehensä Jionni LaVallen kanssa. Snooki kertoo heräävänsä välillä tuhmistä unista keskelle seksiaktia, kun hänen miehensa onkin innostunut hyväilemään nukkuvaa tähteä.

Realitytähti pohtii myös, voiko lapsi tuntea hänen saamansa orgasmit. Nainen epäilee, että luultavasti vauva näkee äitinsä nautinnon huippuhetkellä söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia. Tulevan äidin kommentit lapsestaan saattavat saada lastensuojeluviranomaiset huolestumaan.

– Vauva on luultavasti kiimainen. Pervo pieni otus. Hän vain luultavasti kannustaa seksin aikana minua, että antaa palaa äiti, kertoo Snooki Us Weekly -sivustolle.

Räväkkä Snooki paljasti haastattelussa myös otteita kasvatusperiaatteistaan. Bilettämistä rakastava neitokainen ei aio olla krapulaisena tai humalassa lapsensa lähettyvillä, vaan aikoo passittaa pienokaisen juhlinnan ajaksi isoäidin hoivaan. Tähti pelkää nimittäin pudottavansa lapsen sylistään sekavassa tilassa.

Snooki tekee myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta nyt sarjan kerrotaan keskittyvän Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.