Ulosteet aiheuttivat lentokoneen pakkolaskun – Hollywood-tähti mukana lennolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä Kal Penn, oikealta nimeltään Kalpen Suresh Modi, on tullut vuosien varrella tutuksi muun muassa House ja 24 -menestyssarjoissa. Nyt Harold & Kumar -elokuviakin urallaan tähdittäneen miehen lentomatkan kerrotaan keskeytyneen yllättävän syyn takia.

Amerikkalaisnäyttelijän lentomatka American Airlines -lentoyhtiön koneella keskeytyi nimittäin äkillisesti tiistaina lentokoneen vessojen mentyä epäkuntoon. Los Angelesista Dallasiin matkalla olleen koneen vessat olivat täysin tukossa, joten koneen kapteeni joutui tekemään suunnittelemattoman laskeutumisen Albuquerqueen. Menestysnäyttelijä ilmaisikin huvittuneisuutensa tapahtumasta Twitter-mikroblogissaan.

– Ensimmäinen kakan aiheuttama pakkolaskuni. Tavallaan hauskaa, tavallaan ei, Kal Penn pohtii Twitterissä.

Suurelle yleisölle Kal Penn tuli ensimmäisen kerran tutuksi vuonna 2004 ilmestyneen Harold & Kumar – täydellisen hampurilaisen metsästys -elokuvan Kumarina. Sittemmin useampia muitakin Harold & Kumar -elokuvia tähdittänyt mies on tunnettu myös House-menestyssarjan Lawrence Kutcherina. Tänä vuonna Penn nähdään amerikkalaisessa Prairie Dogs -televisioelokuvassa.