Adam Levinen raju paljastus: ”Taikasienet auttoivat luovuuden kanssa”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Maroon 5 tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan, joista tunnetuimpia ovat This Love, She Will Be Loved ja Misery. Grammy-palkitun yhtyeen keulahahmo ja laulaja Adam Levine työskenteli ennen muusikon uraansa tarjoilijana.

33-vuotias Levine on nyt tehnyt yllättäviä paljastuksia huumeidenkäytöstään. The Sun -lehti kertoo, kuinka niin sanotut taikasienet eli huumaavia ainesosia sisältävät sienet auttoivat Levineä olemaan musiikillisesti luovempi. Muusikko kertookin avoimesti, miten nuoruuden huumekokeilu oikein vaikutti häneen.

– Uskon todella, että kokeiluni sienien kanssa auttoi minua ymmärtämään itsestäni asioita, joita en ehkä muuten olisi ymmärtänyt, Maroon 5 -keulahahmo selittää.

Näyttelijänuransa ensimmäistä elokuvaa parhaillaan kuvaava Levine myös kertoo kokeneensa sienikokeilunsa hyödylliseksi ja arvokkaaksi. Can a Song Save Your Life -elokuvassa nähtävä muusikko selittää joutuneensa taikasienien avulla todella katsomaan itseään. Levinen ensimmäinen elokuva ilmestyy elokuvateattereihin ensi vuonna.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine seurusteli pitkään venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Rokkarin seksikäs tyttöystävä esiintyi muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla. Mies on kuitenkin jälleen sinkkumarkkinoilla, sillä pariskunta erosi tämän vuoden huhtikuussa.